Harika icatlar sergileyen 4 / A sınıfı öğrencilerinden Muhammed Emin ÜSTÜN 'ün icadı olan Limon Sıkacağı videomuz

4 / A sınıfı öğrencileri bu hafta birbirinden ilginç buluşlara imza attılar. Bu videomuzda,

Ervanur Sümer /  Annemin Sihirli Elişi Kutusu

Ömer Recep BÜLBÜL  / Düşük Voltajlı Mikser

Ayşegül AKYÜN    / Kardeşimle eşit Paylaşıyorum

Buluşalrını izleyeceğiz. Tebrikler çocuklar.

Öğrencilerimiz serbest zaman etkinliklerinde en çok büyük ve küçük bloklarımızla oynamayı seviyorlar.

Öğrencilerimiz sanat merkezimizde atık kağıtları kullanarak kesme yapıştırma tekniği ile kendi uçurtmalarını yaptılar.Okulumuzun bahçesi uçurtmalarımızı uçurmak için çok müsait. Öğretmenimiz vakti geldiğinde uçurtmaları gökyüzüne havalandırmak için  onlar için saklayacağını söyledi.

Miniklerimiz İstiklal Marşı'mızı öğreniyorlar.

Minik öğrencilerimiz el kuklaları ile kukla merkezinde güzel bir oyun sergiilediler arkadaşlarına.

Kuklalar eğitimde o kadar çok yönlendirici oluyor ki. Kısaca açıklamak gerekirse ;

Kuklalar çocukları eğlendirir, neşelendirir, hoş vakit geçirmelerini sağlarken zaman zaman duygulandırır ve düşündürür. Çocuklara paylaşmayı, beden dilini, sesini kullanmayı kuklalar sayesinde verebiliyoruz. Çocuklar olayları ve davranışları taklit ederek, aslında öğrenmenin bir basamağını gerçekleştirmiş olur.

Öğrencilerimiz İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma etkinlikleri yaptılar.

Öğrencilerimiz en sevdikleri müzik eşliğinde sandalye kapmaca oynadılar ve çok eğlendiler.

Öğrencilerimiz eğitici oyuncaklarımızla hayal ettikleri mekanik günlük hayatta kullanabilecekleri nesneler, buluşlar yapmaya çalıştılar.

Öğrencilerimiz okuma yazmaya hazırlık derslerinde geometrik şekillerden oluşan çizgileri tamamlayarak resimler çizdiler.

Minik öğrencilerimiz geometrik şekilleri kullanarak kelebekler yaptılar.

1. sınıfımızın coşkusuna ortak oldu. Onlar artık okuyorlar.

Onlar için dur durak yok artık. Önünüzde uzun bir yol var, yolunuz bahtınız hep açık olsun.

1. sınıfımızın coşkusuna ortak oldu. Onlar artık okuyorlar.

1. sınıfımızın coşkusuna ortak olduk. Onlar artık okuyorlar.

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında sorumlu öğretmenimiz Aydın KAVAZ, öğrencileri ile birlikte güünün anlam ve önemine binaen panomuzu tüm okul öğrencilerimiz için hazırladılar.