Öğrencilerimiz ses çalışmaları çalışma sayfalarında "U " sesi ile başlayan nesneleri çizgilerle birleştirdiler.

Halka Atma Oyunu

Çocukların dikkat yeteneklerini geliştirmesinin yanında, küçük motor gelişimini de sağlar.  Mesafe tahmini yaparak ve halka geçirme oyununda kendi aralarında yarışarak öz güvenleri gelişmektedir. Çocuklarımız bu oyunu oynarken hem eğlenerek yarışacaklar hem de uzaklık kavramını öğrenecekler.

Yaşlılara Saygı Haftası panomuz hazırlandı. Tüm büyüklerimizin pamuk ellerinden öperiz.

Yaşlılara Saygı Haftasını Kutladık.

Doğum oranlarının düşmesi ve teknolojik gelişmelerin sağlık hizmetlerinde etkili kullanımı, bilinçli beslenme ve hareketli yaşam, ortalama yaşam beklentisinin uzamasına ve yaşlı nüfusun toplam nüfus içerisindeki payının artmasına olanak sağlamıştır. Yaşlı nüfus artış hızına paralel olarak yaşlılık ve yaşlı sağlığı konularında farkındalık yaratmak amacıyla "18–24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası" olarak anılmakta ve bu tarihlerde etkinlikler yapılmaktadır.

Yaşlılarımızın toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, kişi, kurum ve devlet olarak öncelikli görevimizdir.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında miniklerimiz çeşitli çalışmalar yaptılar.

Ruhları şad olsun,şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Yeni Bir Buluşumuz Var !

Kitap Kurtlarına Hediyeleri Verildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Abdulmuttalip YASİN öğrencimiz atık materyallerden şahane bir doğrayıcı yapmış...İzleyelim..

Ulaç BAYDIK , annesi için salatalık kesme makinası icat etti. Hep birlikte dinleyelim.

Öğrencimiz Mithat Efe DİKEN , hopörlör icadı ile karşınızda. Kendisi icadını anlatacak sizlere...

Öğrencilerimiz öğretmenlerinin hazırladığı çalışma sayfalarında nesneleri sayıp nesne kadar sayıyı noktaları birleştirerek yazmaya çalıştılar.

4 / A sınıfı öğrencimiz Reyyan YASİN , annesi kızartma yaparken ellerinin yandığını görmüş ve atık malzemesi olan pet şişeden koruma yaparak bir kepçe icat etti. Nasıl yaptığını kendisinden dinleyelim.

Öğrencilerimiz çalışma sayfalarındaki rakamlarla belirlenen resimlerini belirlenen renklerine göre boyadılar.

4 / A sınıfı öğrencilerimizden Ecrin KÜÇÜK ' ün icadı olan Temizlik Terlikleri videomuz..Annnelerimizin çok işine yarayacak diye düşünüyoruz.