Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi Aralık ayı etkinlikleri kapsamında, öğrenciler seçtikleri şiirleri okudu ve şiir dinletisi yapıldı. Şiirlerde bilmediğimiz kelimeler tespit edilerek araştırma ödevi verildi.

1. Olan Eserimiz 4/A sınıfı öğrencisi Nihan İffet EROĞLU

Danışman Öğretmen Ebru SERÇE

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda yapılan Cümle ve Afiş Tasarımı yarışmasında öğrencilerimizin yapmış olduğu birbirinden güzel eserlerden birinciyi seçmek için komisyonumuz çok zorlandı. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Birinci seçilen eserimiz, yarışmaya katılan tüm afişlerimiz ve sınıf panolarımızdan kareler...

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ÇALIŞMALARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ara

" Dilimizin Zenginlikleri" Proje Panoları hazırlanıyor. Okul koridorlarına genel pano , sınıf içinde de özel panolar hazırlandı.

Eylem planımıza göre sürekli güncel olacak panolarımızla öğrenci,veli,öğretmen,personelin faydalanmasını bekliyoruz.

Ara

3-A sınıfı "Bilen Oturur" çalışması ile yeni öğrenilen kelimeşerin kavratılması amaçlanmaktadır.

Ara

3-A sınıfı Ömer Seyfettin seçme öyküler okuma etkinliği yaptılar.

EBA dan Ömer Seyfettin'in hayatı ve Forsa eseri izlendi.

Ara

4-A sınıfı öğrencileri "Dilimizin Zenginlikleri" proje kapsamında Sözlük kapağı tasarımları yaptılar.

Ara

4-A Sınıfı , öğretmenleri Ebru SERÇE rehberliğinde "Dilimizin Zenginlikleri " Projesi Kasım ayı eylerm planı dahilinde Bilen Oturur Çalışmasını yaptılar.

BİLEN OTURUR : Bu oyun yeni öğrenilen kelimelerin kavratılmasında etkin olarak kullanılabilir.

Öğretmen, yeni öğrenilen kelimeleri ve bu kelimelerin eş anlamlılarını tahtaya yazmalıdır. Sınıftaki bütün öğrencileri ayağa kaldırmalı ve tahtadaki kelimelerin eş anlamlısını sırayla öğrencilere sormalıdır. Doğru yanıtı veren ayaktaki öğrenci yerine oturur. Tahtadaki bütün kelimelerin eş anlamlıları bulunana kadar etkinlik devam eder.

Ara

2-A Sınıfı , öğretmenleri Mehmet ÇELİK rehberliğinde "Dilimizin Zenginlikleri" Kasım ayı eylem planına göre çocuk şiirleri okuma çalışması yaptılar.

Ara

Anasınıfı öğrencilerimiz "Dilimizin Zenginlikleri" projesinde kasım ayı eylem planına göre aile katılımlarını gerçekleştirerek çalışmalarını baba,anne ,kardeş sordu öğrencilerimiz cevapladı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesinde Kasım ayı eylem planımızda yer alan çalışmaları 1/A sınıfı öğretmenleri Resul YALIN rehberliğinde gerçekleştirildi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesinde Kasım ayı eylem planımızda yer alan çalışmaları 3/A sınıfı öğretmenleri Arzum YÜCE rehberliğinde gerçekleştirildi.

Kas

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

"Sözlük özgürlüktür."

Kas

Okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Mustafa Ertuğrul KESKİN , okul müdürlüğü görevini İbrahim AKKUŞAK'tan devraldı.

Ekm

Okul bahçemizde yapacağımız programa tüm veli,öğrenci , kurum ve kuruluşlar davetlidir.