Şbt

Karın yağmasıyla birlikte kendimizi evlerimizin bahçelerine atarak annelerimizle birlikte eğlenerek kardan adamlarımızı yaptık.

Şbt

Çocuklarımız uzaktan eğitimnle öğretmenlerinin rehberliğinde kullanılmayan CD lerden kendi telefonlarını yapmaya çalıştılar. Ortaya da böyle güzel görüntüler çıktı.

Şbt

Miniklerimiz evlerinde bulunan baklagilleri kullanarak bugüne kadar öğrendikleri sayıları yazmaya çalıştılar.

Şbt

Yeniçiftlik Kardan Adam Güzellik Yarışması Başlıyoooorrr.

Belirli Gün ve Haftalar Görev Çizelgemiz

Öğretmenlerimiz sorumlu oldukları belirli gün ve haftayı kutlama / anma çalışmalarını tamamlayıp tüm öğrenci gruplarında paylaşacaklardır. Hazırlanan ilgili dosya okul idaresine teslim edilecektir.

Şbt

Çocuklarımız kar yağdığı için çok mutlular. Aileleri birlikte evlerinin bahçelerine yaptıkları kardan adamları bizlere yollamaya başladılar. Bizler de bu sevinçlerini sizlerle paylaşmak istedik.

Şbt

Miniklerimiz sanat etkinlikleri dersimizde evlerinde bulunan artık materyalleri kullanarak öğretmenleri rehberliğinde kardan adamlarını yaptılar.

Yeni Müdür Yardımcımız Emel ÇİMEN görevine başladı.

Şadan Doğan Anaokulu Müdürlüğü yapan Emel ÇİMEN, okulumuza   Müdür Yardımcısı kadrosu ile  atanarak görevine başladı. Tüm Yeniçiftlik Ailesi olarak kendisine "Hoşgeldin" diyoruz. Aramızda görmekten mutlu olduk. Yeniçiftlik ailesine katkılarının çok olacağından hiç şüphemiz yoktur. Başarılar dileriz.