Etiket Sonuçları: sınıf

3/A Sınıf Öğrencilerine Öğretmenlerinden Sürpriz :)

Sınıf öğretmenleri Arzum YÜCE minik öğrencilerine Lahmacun Partisi verdi..

Nis

EĞİTİM TAKVİMİ ÜCRETSİZ MOBİL UYGULAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ.İSTER BİLGİSAYARINIZA ,İSTER TELEFONLARINIZA İNDİRİNİZ.

Nis

ÖĞRENCİ SPORCU VELİ İZİN BELGESİ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ.

Nis

Minik öğrencilerimiz oyun hamurları ile şimdiye kadar öğrendikleri sayıları yazmaya çalıştılar.

Nis

Öğrencilerimiz renkleri öğrendiler artık bu dersimizde belirlenen sayı kadar renk toplarını grupladılar.

Nis

Serbest  zaman etkinliklerimizde ilgilerimize göre sınıfımızdaki öğrenme köşelerinde eğitici  güzel zamanlar geçiriyoruz.

Nis

Bakanşlığımızdan gelen "El ele" kitaplarımızdan okuma yazmaya hazırlık dersimizde yaptığımız çalışmalar

Nis

Miniklerimiz drama çalışmalarında covid-19 nedeni ile sınıflarında alınacak tedbirleri kısa bir sohbetten sonra canlandırdılar.

Nis

İYEP YÖNERGE İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYI TIKLAYINIZ.

Nis

İYEP SUNUM İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYI TIKLAYINIZ.

Nis

Sanat çalışmalarımızda bugün , okuma yazma hazırlık derslerimizde öğrendiğimiz geometrik şekillleri kullanarak kelebek yaptık.

Nis

Miniklerimiz suluboya ile çalışmayı çok sevdiklerini söylediler. Hayvan dostlarımızdan oluşan çalışma sayfalarını suluboya ile boyadılar. Ortaya da böyle güzel çalışmalar çıktı.

Nis

Okuma yazmaya hazırlık dersimizde "Elips"şeklini çizerek öğreniyoruz.

Nis

Uzayı tanıyoruz. Öğretmenimiz bir çok belgesel izlettirdi ve üzerine sohbet ettik. Ardından çalışma sayfalarımızdaki uzay araçlarını tanıyarak boyama yaptık.

Nis

Sanat etkinliğimizde İlkbahar mevsimine  girdiğimiz  bugünler de papatyalarla süslediğimiz taçlarımızı yaptık.

Ekm

1. sınıf öğrencilerimiz '9 Ekim Cumhuriyet Bayramı şiirleri okudular. Öğretmenleri Ebru SERÇE "  97 yaşında her zaman genç kalacak çocuklarımıza mirasımız Cumhuriyet olsun " diyerek öğrencilerinin şiirlerini,marşlarını bizlerle paylaştılar.

Teşekkürler çocuklar, teşekkürler Öğretmenimiz..

Ekm

2. sınıfımız öğrencileri mesajlarını öğretmenleri Nazlı UYLAS GÖK 'e ileterek öğretmenleri bütün mesajları bir video kilipte toplayarak bizlerle paylaştılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını kutluyoruz.

İyi Seyirler.

Ara

Öğrencilerimiz bu hafta sınıfa beslenme saatinde yemek üzere havuç getirdiler. Önce öğretmenleri Nilüfer ŞENYILMAZ , havucun yararlarını anlattı ve neden havuç yemeliyiz? sorusuna cevap arayarak sohbet ettiler. Sohbet bitince tabi iştahla havuçlarımızı mideye indirdik.Karar verdik haftada bir gün havuç günü olacak ve sağlıklı beslenmeye devam edeceğiz.